Bog & idéUwe Max Jensen

Bøger skrevet af Uwe Max Jensen

Læs mere om Uwe Max Jensen
1 produkter
1 produkter
Den politiske kunst
Den politiske kunstUwe Max Jensen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Den politiske kunst

Mere om Uwe Max Jensen

Der er forskellige bøger skrevet af Uwe Max Jensen tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Jensens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den politiske kunst" udgivet af Læsø Kunsthal - "Man forhandler ikke med et maskingevær: om manden og kunstneren Lars Vilks" udgivet af Dokument forlag

Mere om Uwe Max Jensens bøger

Uwe Max Jensen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Uwe Max Jensen bøger i udvalgte formater. Jensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Uwe Max Jensens "Den politiske kunst"

Det er muligt at købe Uwe Max Jensens "Den politiske kunst" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Læsø Kunsthal.

Uwe Max Jensen "Man forhandler ikke med et maskingevær: om manden og kunstneren Lars Vilks"

Det er muligt at købe Uwe Max Jensens "Man forhandler ikke med et maskingevær: om manden og kunstneren Lars Vilks" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Dokument forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Uwe Max Jensen