Bog & idéW. Dinesen

Bøger skrevet af W. Dinesen

Læs mere om W. Dinesen
2 produkter
2 produkter
Fra ottende Brigade
Fra ottende BrigadeWilhelm Dinesen
49,00 DKK
e-bog
(0)
Fra ottende Brigade
Paris under Communen
Paris under CommunenWilhelm Dinesen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Paris under Communen

Mere om W. Dinesen

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra W. Dinesen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Dinesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Abd el-Kader" udgivet af SAGA Egmont - "Den slesvigske krig i 1848" udgivet af SAGA Egmont - "Abd el-Kader og Forholdene mellem Franskmænd og Arabere i det nordlige Afrika " i serien "Carsten Niebuhr biblioteket" udgivet af Vandkunsten - "Paris under Communen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fra ottende Brigade" udgivet af Lindhardt og Ringhof

W. Dinesens bøger

W. Dinesen har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Dinesens bøger fås i forskellige formater. W. Dinesen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Abd el-Kader" af W. Dinesen

Det er muligt at købe W. Dinesens "Abd el-Kader" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Abd el-Kader" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SAGA Egmont.

W. Dinesen "Den slesvigske krig i 1848"

"Den slesvigske krig i 1848" er tilgængelig online som ebog. Hvis du køber "Den slesvigske krig i 1848" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
W. Dinesen