Bog & idéW. Glyn Jones

Bøger skrevet af W. Glyn Jones

Læs mere om W. Glyn Jones
5 produkter
5 produkter
Engelsk-dansk ordbog for udlændinge
Engelsk-dansk ordbog for udlændingeW. Glyn Jones
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Engelsk-dansk ordbog for udlændinge
Dansk-engelsk ordbog for udlændinge
Dansk-engelsk ordbog for udlændingeLise Bostrup
249,95 DKK
Paperback
(0)
Dansk-engelsk ordbog for udlændinge
Danish Jewish art
Danish Jewish artLise Svanholm m.fl.
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Danish Jewish art
The Dream of a Golden Age
The Dream of a Golden AgeMirjam Gelfer-Jørgensen
399,95 DKK
Indbundet
(0)
The Dream of a Golden Age
The ice maiden
The ice maidenH.C. Andersen
199,95 DKK
Indbundet
(0)
The ice maiden

Mere om W. Glyn Jones

W. Glyn Jones har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Jones.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danish" udgivet af Gyldendal - "Engelsk-dansk ordbog for udlændinge" udgivet af Bostrup - "Omkring digteren Johannes Jørgensen" udgivet af Johannes Jørgensen Selskabet - "Danish" udgivet af Gyldendal - "Danish" udgivet af Gyldendal - "Engelsk-dansk ordbog for udlændinge" i serien "Ordbøger for udlændinge" udgivet af Forlaget Bostrup - "Dansk-engelsk ordbog for udlændinge" i serien "Ordbøger for udlændinge" udgivet af Forlaget Bostrup

Bøger af W. Glyn Jones

Der er syv tilgængelige bøger af W. Glyn Jones hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Jones' bøger fås i flere formater. Jones har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

W. Glyn Jones' "Danish"

Det er muligt at købe W. Glyn Jones' "Danish" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Engelsk-dansk ordbog for udlændinge" af W. Glyn Jones

Dette er en også en skøn bog fra Jones, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Bostrup, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
W. Glyn Jones