Bog & idéW. Timothy Gallwey

Bøger skrevet af W. Timothy Gallwey

Læs mere om W. Timothy Gallwey
1 produkter
1 produkter
Golf - det indre spil
Golf - det indre spilTimothy Gallwey
49,95 DKK
e-bog
(0)
Golf - det indre spil

Mere om W. Timothy Gallwey

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af W. Timothy Gallwey. På listen nedenfor finder du de seneste af Gallweys udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den indre skiløber" udgivet af Borgens bogklub - "Golf - det indre spil" i serien "Inner game" udgivet af Gyldendal Business - "Golf - det indre spil " i serien "Inner game" udgivet af Gyldendal Business

Bøger af W. Timothy Gallwey

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af W. Timothy Gallwey hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde W. Timothy Gallwey bøger i et udvalg af formater. W. Timothy Gallwey bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den indre skiløber" af W. Timothy Gallwey

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra W. Timothy Gallwey. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Borgens bogklub.

W. Timothy Gallwey "Golf - det indre spil"

Det er muligt at købe W. Timothy Gallweys "Golf - det indre spil" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Gallweys serie "Inner game". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Business.
Detaljer
Fulde navn:
W. Timothy Gallwey