Bog & idéWalter Tevis

Bøger skrevet af Walter Tevis

Læs mere om Walter Tevis
5 produkter
5 produkter
The Queen's Gambit
The Queen's GambitWalter Tevis
139,95 DKK
Paperback
(0)
The Queen's Gambit
Dronninggambit
DronninggambitWalter Tevis
79,95 DKK
EBOG
(4)
Dronninggambit
Dronninggambit
STREAM
DronninggambitWalter Tevis
119,95 DKK
Lydbog
(12)
Dronninggambit
Spottefuglen
SpottefuglenWalter Tevis
49,95 DKK
EBOG
(0)
Spottefuglen
Spottefuglen
STREAM
SpottefuglenWalter Tevis
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Spottefuglen

Mere om Walter Tevis

Der findes en del bøger af Walter Tevis tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Tevis' seneste udgivelser.
Bøgerne fra Walter Tevis udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dronninggambit" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dronninggambit" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dronninggambit" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "The Queen's Gambit" udgivet af Weidenfeld & Nicolson - "Dronninggambit" udgivet af Saga - "Dronninggambit" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Walter Tevis' bøger

Walter Tevis har seks bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Walter Tevis kommer i flere formater. Tevis' bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dronninggambit" af Walter Tevis

"Dronninggambit" er til salg som lydbog. Walter Tevis' "Dronninggambit" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Dronninggambit" af Walter Tevis

Hos Bog & idé er "Dronninggambit" tilgængelig som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Dronninggambit" på din enhed og begynde at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Walter Tevis