Bog & idéWenche Roald

Bøger skrevet af Wenche Roald

Læs mere om Wenche Roald
0 produkter

Mere om Wenche Roald

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Wenche Roald. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Roald.
Bøgerne fra Wenche Roald udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Inspirerende norske strikkemønstre" udgivet af Turbine - "Inspirerende norske strikkemønstre" udgivet af Font forlag

Bøger af Wenche Roald

Du kan købe to bøger af Wenche Roald her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Roalds bøger fås i et udvalg af formater. Roalds bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Inspirerende norske strikkemønstre" af Wenche Roald

Det er muligt at købe Wenche Roalds "Inspirerende norske strikkemønstre" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

"Inspirerende norske strikkemønstre" af Wenche Roald

"Inspirerende norske strikkemønstre" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Font forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Wenche Roald