Bog & idéWendy S. Marcus

Bøger skrevet af Wendy S. Marcus

Læs mere om Wendy S. Marcus
6 produkter
6 produkter
Kærlighedens vidder
Kærlighedens vidderAmy Ruttan
79,95 DKK
e-bog
(0)
Kærlighedens vidder
Den der nat-
Den der nat...Wendy S. Marcus
49,95 DKK
EBOG
(0)
Den der nat...
Når en nat ikke er nok
Når en nat ikke er nokWendy S. Marcus
39,95 DKK
EBOG
(0)
Når en nat ikke er nok
Under den hvide kittel
Under den hvide kittelTina Beckett
79,95 DKK
e-bog
(0)
Under den hvide kittel
Hvad gør en pæn pige ... ?
Hvad gør en pæn pige... ?Wendy S. Marcus
39,95 DKK
EBOG
(0)
Hvad gør en pæn pige... ?
Elsk mig nu
Elsk mig nuWendy S. Marcus
49,95 DKK
EBOG
(0)
Elsk mig nu

Mere om Wendy S. Marcus

Hvis du er på jagt efter en bog af Wendy S. Marcus, ser du et bredt udbud til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Marcus.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den der nat" i serien "Mit sande jeg¤Julia" udgivet af Harlequin - "Elsk mig nu" i serien "Mit sande jeg¤Julia" udgivet af Harlequin - "Hvad gør en pæn pige? " i serien "Julia" udgivet af Harlequin - "Når en nat ikke er nok" i serien "Julia" udgivet af Harlequin - "Elsk mig nu" i serien "Julia Lægeroman" udgivet af Harlequin - "Scarlets fristelser/Livets gave" i serien "Julia Lægeroman" udgivet af Harlequin - "Den der nat-" i serien "Julia Lægeroman" udgivet af Harlequin - "Når en nat ikke er nok" i serien "Julia Lægeroman" udgivet af Harlequin - "Hvad gør en pæn pige ... ?" i serien "Julia Lægeroman" udgivet af Harlequin

Bøger skrevet af Wendy S. Marcus

Der er ni tilgængelige udgivelser af Wendy S. Marcus hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan købe Wendy S. Marcus bøger i flere formater. Marcus har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af Harlequin.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Wendy S. Marcus' "Den der nat"

Det er muligt at købe Wendy S. Marcus' "Den der nat" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Mit sande jeg¤Julia". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Harlequin.

Wendy S. Marcus "Elsk mig nu"

Hos Bog & idé er "Elsk mig nu" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Mit sande jeg¤Julia". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Harlequin.
Detaljer
Fulde navn:
Wendy S. Marcus