Bog & idéWerner Aspenström

Bøger skrevet af Werner Aspenström

Læs mere om Werner Aspenström
1 produkter
1 produkter
Fingervisningar : ur De svarta böckerna 1951-1997
Fingervisningar : ur De svarta böckerna 1951-1997Werner Aspenström
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Fingervisningar : ur De svarta böckerna 1951-1997

Mere om Werner Aspenström

Du kan kun købe en enkelt bog af Werner Aspenström her hos Bog & idé. Det er "Fingervisningar : ur De svarta böckerna 1951-1997". Det er Ellerströms förlag, der har udgivet den på svensk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fingervisningar : ur De svarta böckerna 1951-1997" af Werner Aspenström

Det er muligt at købe Werner Aspenströms "Fingervisningar : ur De svarta böckerna 1951-1997" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på svensk og er publiceret af Ellerströms förlag.

Endnu en af Werner Aspenström fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Werner Aspenström