Bog & idéWerner Kahle

Bøger skrevet af Werner Kahle

Læs mere om Werner Kahle
1 produkter
1 produkter
Color Atlas of Human Anatomy vol. 3: Nervous System and Sensory Organs
Color Atlas of Human Anatomy vol. 3: Nervous System and Sensory OrgansWerner Kahle
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Color Atlas of Human Anatomy vol. 3: Nervous System and Sensory Organs

Mere om Werner Kahle

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Werner Kahle, har du et bredt udbud til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kahle.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Color Atlas of Human Anatomy" udgivet af Thieme Medical Publishers - "Color Atlas of Human Anatomy vol. 3: Nervous System and Sensory Organs" i serien "Color Atlas of Human Anatomy" udgivet af Thieme Medical Publishers

Bøger af Werner Kahle

Der er to tilgængelige bøger af Werner Kahle hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Kahles bøger kommer blot som hæftet. Kahles bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Thieme Medical Publishers.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Werner Kahles "Color Atlas of Human Anatomy"

"Color Atlas of Human Anatomy" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Thieme Medical Publishers, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

Werner Kahle "Color Atlas of Human Anatomy vol. 3: Nervous System and Sensory Organs"

Hos Bog & idé er "Color Atlas of Human Anatomy vol. 3: Nervous System and Sensory Organs" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Color Atlas of Human Anatomy". Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Thieme Medical Publishers.
Detaljer
Fulde navn:
Werner Kahle