Bog & idéWilhelm Bartsch

Bøger skrevet af Wilhelm Bartsch

Læs mere om Wilhelm Bartsch
1 produkter
1 produkter
Amerikatz
AmerikatzWilhelm Bartsch
99,95 DKK
EBOG
(0)
Amerikatz

Mere om Wilhelm Bartsch

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger fra Wilhelm Bartsch. På listen nedenfor ser du Bartschs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Amerikatz" udgivet af Saga - "Das bisschen Zeug zur Ewigkeit" udgivet af Saga - "Meckels Messerzüge" udgivet af Saga

Mere om Wilhelm Bartschs bøger

Wilhelm Bartsch har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun finde Bartschs bøger som e-bog. Bartschs bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Saga.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Amerikatz" af Wilhelm Bartsch

Hos Bog & idé er "Amerikatz" tilgængelig som e-bog. "Amerikatz" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på tysk og er udgivet af Saga.

"Das bisschen Zeug zur Ewigkeit" af Wilhelm Bartsch

Hos Bog & idé er "Das bisschen Zeug zur Ewigkeit" tilgængelig som e-bog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Das bisschen Zeug zur Ewigkeit" på din enhed og begynde at læse. Det er Saga, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Wilhelm Bartsch