Bog & idéWilliam Golding

Bøger skrevet af William Golding

Læs mere om William Golding
2 produkter
2 produkter
Lord of the Flies
Lord of the FliesWilliam Golding
129,95 DKK
Paperback
(0)
Lord of the Flies
Fluernes herre
STREAM
Fluernes herreWilliam Golding
129,95 DKK
Lydbog
(7)
Fluernes herre

Mere om William Golding

Der er en del bøger fra William Golding tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Golding.
Bøgerne fra William Golding kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Fluernes herre" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Fluernes herre" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Spiret " i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Fluernes herre" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Spiret" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Lord of the Flies" udgivet af Faber & Faber Fiction - "Fluernes herre" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Fluernes herre" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Fluernes herre" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal

Mere om William Goldings bøger

Der er ni tilgængelige bøger af William Golding hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan købe William Golding bøger i forskellige formater. Goldings bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fluernes herre" af William Golding

Det er muligt at købe William Goldings "Fluernes herre" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i Goldings serie "Gyldendal paperback". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

William Golding "Fluernes herre"

"Fluernes herre" kan købes som e-bog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Fluernes herre" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Goldings serie "Gyldendal paperback". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
William Golding