Bog & idéWilliam Harrigan

Bøger skrevet af William Harrigan

Læs mere om William Harrigan
1 produkter
1 produkter
FLORIDA KEYS
FLORIDA KEYSWilliam Harrigan
219,95 DKK
Indbundet
(0)
FLORIDA KEYS

Mere om William Harrigan

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af William Harrigan. Det er "Florida Keys". Den er publiceret af Lonely Planet på sproget kan ikke bestemmes. "Florida Keys" er desuden tilknyttet serien "Lonely Planet".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Florida Keys" af William Harrigan

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Harrigan, kan du godt glæde dig. Bogen er med i Harrigans serie "Lonely Planet". Bogen kan købes online hos Bog & idé på sproget kan ikke bestemmes og er publiceret af Lonely Planet.

Endnu en af William Harrigan skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
William Harrigan