Bog & idéWilliam Hope Hodgson

Bøger skrevet af William Hope Hodgson

Læs mere om William Hope Hodgson
4 produkter
4 produkter
Den okkulte detektiv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den okkulte detektivWilliam Hope Hodgson
165,96 DKK
Paperback
(0)
Den okkulte detektiv
B. J. Harrison Reads The Thing in the Weeds
STREAM
B. J. Harrison Reads The Thing in the WeedsWilliam Hope Hodgson
69,95 DKK
Lydbog
(0)
B. J. Harrison Reads The Thing in the Weeds
Porten til helvede
Porten til helvedeWilliam Hope Hodgson
69,95 DKK
EBOG
(0)
Porten til helvede
Le Dernier Voyage & La Porte du monstre
Le Dernier Voyage & La Porte du monstreWilliam Hope Hodgson
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Le Dernier Voyage & La Porte du monstre

Mere om William Hope Hodgson

Der er forskellige bøger skrevet af William Hope Hodgson online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hodgson.
Bøgerne fra William Hope Hodgson kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den okkulte detektiv" udgivet af Forlaget SerieKlubben - "B. J. Harrison Reads The Thing in the Weeds" i serien "The Classic Tales with B. J. Harrison" udgivet af SAGA Egmont - "Porten til Helvede" udgivet af eBibliotek 1800

Mere om William Hope Hodgsons bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af William Hope Hodgson hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe William Hope Hodgson bøger i et udvalg af formater. Hodgsons bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den okkulte detektiv" af William Hope Hodgson

"Den okkulte detektiv" findes på den digitale boghylde som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Forlaget SerieKlubben, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"B. J. Harrison Reads The Thing in the Weeds" af William Hope Hodgson

"B. J. Harrison Reads The Thing in the Weeds" er tilgængelig online som lydbog. Når du køber "B. J. Harrison Reads The Thing in the Weeds" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er med i Hodgsons serie "The Classic Tales with B. J. Harrison". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
William Hope Hodgson