Bog & idéWilliam S. Burroughs

Bøger skrevet af William S. Burroughs

Læs mere om William S. Burroughs
4 produkter
4 produkter
Queer
BOEGERTILSTAERKPRIS
QueerWilliam S. Burroughs
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Queer
DEN RØDE NATS BYER
BOEGERTILSTAERKPRIS
DEN RØDE NATS BYERWilliam S. Burroughs
199,16 DKK
Hæftet
(3)
DEN RØDE NATS BYER
Naked Lunch: The Restored Text
Naked Lunch: The Restored TextWilliam S. Burroughs
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Naked Lunch: The Restored Text
Junkie
BOEGERTILSTAERKPRIS
JunkieWilliam S. Burroughs
165,96 DKK
Hæftet
(5)
Junkie

Mere om William S. Burroughs

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af William S. Burroughs. På listen nedenfor har du Burroughs' seneste bogudgivelser.
Bøgerne fra William S. Burroughs kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Naked Lunch: The Restored Text" udgivet af Penguin Classics - "De tabte muligheders spøgelse" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag - "De vilde drenge " i serien "Schade-bøgerne" udgivet af Antipyrine¤Krabbesholm Højskole - "Queer" i serien "Rævens sorte bibliotek" udgivet af Politisk Revy - "Nøgen frokost" udgivet af Gyldendal - "Akademi 23" udgivet af Antipyrine - "Katten indeni" udgivet af Antipyrine - "Junkie" i serien "Mesterlige Debuter" udgivet af Løvens Forlag - "Bladerunner, en film " i serien "Babelserien" udgivet af Basilisk

Mere om William S. Burroughs' bøger

Der er ni tilgængelige bøger af William S. Burroughs hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Burroughs' bøger kommer i et udvalg af formater. William S. Burroughs bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

William S. Burroughs' "Naked Lunch: The Restored Text"

Hos Bog & idé er "Naked Lunch: The Restored Text" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Penguin Classics.

William S. Burroughs "De tabte muligheders spøgelse"

"De tabte muligheders spøgelse" kan købes som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
William S. Burroughs