Bog & idéWinni Johansen

Bøger skrevet af Winni Johansen

Læs mere om Winni Johansen
5 produkter
5 produkter
God ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
God ledelseSusanne Ekman
314,96 DKK
Hæftet
(0)
God ledelse
Mod i kriseledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mod i kriseledelseFinn Frandsen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Mod i kriseledelse
Intern kommunikation under forandring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Intern kommunikation under forandringHelle Kryger Aggerholm
395,96 DKK
Paperback
(0)
Intern kommunikation under forandring
International markedskommunikation
BOEGERTILSTAERKPRIS
International markedskommunikationFinn Frandsen
287,96 DKK
Indbundet
(0)
International markedskommunikation
Kommunikationsteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
KommunikationsteoriAnders Ohlsson
503,96 DKK
Hæftet
(0)
Kommunikationsteori

Mere om Winni Johansen

Hvis du mangler en bog af Winni Johansen, tilbyder vi et bredt sortiment tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Johansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "God ledelse" udgivet af Gyldendal - "Mod i kriseledelse" udgivet af Gyldendal - "Intern kommunikation under forandring " i serien "Den kommunikerende organisation" udgivet af Samfundslitteratur - "Kommunikationsteori" udgivet af HansReitzels - "Krisekommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Kommunikationsteori" udgivet af Gyldendal - "International markedskommunikation" udgivet af Gyldendal - "Krisekommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Netværk" udgivet af Gyldendal

Winni Johansens bøger

Der er ni tilgængelige bogudgivelser af Winni Johansen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Winni Johansen bøger i flere forskellige formater. Johansen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"God ledelse" af Winni Johansen

"God ledelse" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Mod i kriseledelse" af Winni Johansen

Hos Bog & idé er "Mod i kriseledelse" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Winni Johansen