Bog & idéWinnie Frederiksen

Bøger skrevet af Winnie Frederiksen

Læs mere om Winnie Frederiksen
1 produkter
1 produkter
Kreativ bogfoldning
Kreativ bogfoldningWinnie Frederiksen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Kreativ bogfoldning

Mere om Winnie Frederiksen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Winnie Frederiksen. På listen nedenfor ser du de seneste af Frederiksens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kreativ bogfoldning" udgivet af Forlaget Fritid - "100 kreative ideer" udgivet af Wim's Design - "80 Kreative ideer" udgivet af Wims Design

Bøger skrevet af Winnie Frederiksen

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Winnie Frederiksen hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Winnie Frederiksen fås i samtlige formater. Frederiksens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kreativ bogfoldning" af Winnie Frederiksen

Det er muligt at købe Winnie Frederiksens "Kreativ bogfoldning" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Forlaget Fritid, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Winnie Frederiksen "100 kreative ideer"

Hos Bog & idé er "100 kreative ideer" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Wim's Design.
Detaljer
Fulde navn:
Winnie Frederiksen