Bog & idéWolfgang Jaedtke

Bøger skrevet af Wolfgang Jaedtke

Læs mere om Wolfgang Jaedtke
1 produkter
1 produkter
Die Tränen der Vila
Die Tränen der VilaWolfgang Jaedtke
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Die Tränen der Vila

Mere om Wolfgang Jaedtke

Wolfgang Jaedtke har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Die Tränen der Vila". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på tysk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Wolfgang Jaedtkes "Die Tränen der Vila"

"Die Tränen der Vila" er tilgængelig som lydbog. Med Wolfgang Jaedtkes "Die Tränen der Vila" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes online hos Bog & idé på tysk og er udgivet af SAGA Egmont.

Endnu en af Wolfgang Jaedtke skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Wolfgang Jaedtke