Bog & idéXenia Pauli Jensen

Bøger skrevet af Xenia Pauli Jensen

Læs mere om Xenia Pauli Jensen
2 produkter
2 produkter
Smedens rum 2 og 3, Materialet og smeden.
BOEGERTILSTAERKPRIS
Smedens rum 2 og 3, Materialet og smeden.Xenia Pauli Jensen
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Smedens rum 2 og 3, Materialet og smeden.
Smedens Rum 2-3: Materialet og smeden
Smedens Rum 2-3: Materialet og smedenXenia Pauli Jensen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Smedens Rum 2-3: Materialet og smeden

Mere om Xenia Pauli Jensen

Der er bare én bog af Xenia Pauli Jensen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Smedens rum 2 og 3, Materialet og smeden.". Den er publiceret af Aarhus Universitetsforlag på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Xenia Pauli Jensens "Smedens rum 2 og 3, Materialet og smeden."

Hos Bog & idé er "Smedens rum 2 og 3, Materialet og smeden." tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Xenia Pauli Jensen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Xenia Pauli Jensen