Bog & idéXenophon

Bøger skrevet af Xenophon

Læs mere om Xenophon
1 produkter
1 produkter
Det persiske felttog - Anabasis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det persiske felttog - AnabasisUkendt forfatter
207,46 DKK
Hardback
(0)
Det persiske felttog - Anabasis

Mere om Xenophon

Der er bare én bog af Xenophon tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Det persiske felttog - Anabasis". Det er MUSEUM TUSCULANUMS FORLAG, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det persiske felttog - Anabasis" af Xenophon

"Det persiske felttog - Anabasis" er til salg som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er MUSEUM TUSCULANUMS FORLAG, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Xenophon