Bog & idéXialo Guo

Bøger skrevet af Xialo Guo

Læs mere om Xialo Guo
2 produkter
2 produkter
20 brudstykker af en hungrende ungdom
STREAM
20 brudstykker af en hungrende ungdomXialo Guo
79,95 DKK
Lydbog
(1)
20 brudstykker af en hungrende ungdom
Jeg er Kina
STREAM
Jeg er KinaXialo Guo
99,95 DKK
Lydbog
(3)
Jeg er Kina

Mere om Xialo Guo

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Xialo Guo. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Guo.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg er Kina" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "20 brudstykker af en hungrende ungdom" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof

Bøger skrevet af Xialo Guo

Du kan købe to bøger af Xialo Guo her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde Guos bøger som lydbog. Bøgerne af Guo er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Rosenkilde & Bahnhof.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Xialo Guos "Jeg er Kina"

"Jeg er Kina" findes på den digitale boghylde som lydbog. Du kan derudover altid have "Jeg er Kina" af Xialo Guo med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Rosenkilde & Bahnhof.

Xialo Guo "20 brudstykker af en hungrende ungdom"

Det er muligt at købe Xialo Guos "20 brudstykker af en hungrende ungdom" som lydbog. Fordelen ved at have Xialo Guos "20 brudstykker af en hungrende ungdom" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rosenkilde & Bahnhof.
Detaljer
Fulde navn:
Xialo Guo