Bog & idéYan Lianke

Bøger skrevet af Yan Lianke

Læs mere om Yan Lianke
3 produkter
3 produkter
Solens død
Solens dødYan Lianke
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Solens død
Solens død
Solens dødYan Lianke
219,95 DKK
EBOG
(0)
Solens død
Dage, Måneder, År
Dage, Måneder, ÅrYan Lianke
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Dage, Måneder, År

Mere om Yan Lianke

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger skrevet af Yan Lianke. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Liankes bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De fire bøger" udgivet af Gyldendal - "De fire bøger" udgivet af Gyldendal - "Lenins kys" udgivet af Tiderne Skifter - "Landsbyens blod" udgivet af Tiderne Skifter - "Lenins kys" udgivet af Tiderne Skifter - "Lenins kys" udgivet af Lytteratur - "Lenins kys" udgivet af Tiderne Skifter - "Landsbyens blod" udgivet af Tiderne Skifter

Yan Liankes bøger

Yan Lianke har otte bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Yan Lianke fås i forskellige formater. Liankes bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Yan Liankes "De fire bøger"

Hos Bog & idé er "De fire bøger" tilgængelig som ebog. Med "De fire bøger" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Yan Lianke "De fire bøger"

Det er muligt at købe Yan Liankes "De fire bøger" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Yan Lianke