Bog & idéYang Liu

Bøger skrevet af Yang Liu

Læs mere om Yang Liu
1 produkter
1 produkter
Big meets Little
Big meets LittleYang Liu
139,95 DKK
Hardback
(0)
Big meets Little

Mere om Yang Liu

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger skrevet af Yang Liu. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Lius nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Big meets Little" udgivet af Taschen - "Today Meets Yesterday" udgivet af Taschen - "Man meets Woman" udgivet af Taschen

Bøger af Yang Liu

Du kan købe tre bøger af Yang Liu her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Lius bøger fås i samtlige formater. Lius bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Taschen.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Yang Lius "Big meets Little"

Det er muligt at købe Yang Lius "Big meets Little" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Taschen.

Yang Liu "Today Meets Yesterday"

"Today Meets Yesterday" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Taschen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Yang Liu