Bog & idéYanis Kostas

Bøger skrevet af Yanis Kostas

Læs mere om Yanis Kostas
1 produkter
1 produkter
Tod am Aphrodite-Felsen
Tod am Aphrodite-FelsenYanis Kostas
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Tod am Aphrodite-Felsen

Mere om Yanis Kostas

Der er blot én bog af Yanis Kostas tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Tod am Aphrodite-Felsen - Sofia Perikles' erster Fall". Den er publiceret af SAGA Egmont på tysk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Yanis Kostas' "Tod am Aphrodite-Felsen - Sofia Perikles' erster Fall"

"Tod am Aphrodite-Felsen - Sofia Perikles' erster Fall" er til salg som lydbog. Yanis Kostas' "Tod am Aphrodite-Felsen - Sofia Perikles' erster Fall" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på tysk.

Endnu en af Yanis Kostas fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Yanis Kostas