Bog & idéYlva Herholz

Bøger skrevet af Ylva Herholz

Læs mere om Ylva Herholz
1 produkter
1 produkter
Det där tyska : efterverkningarna av en ond tid
Det där tyska : efterverkningarna av en ond tidYlva Herholz
339,95 DKK
Indbundet
(0)
Det där tyska : efterverkningarna av en ond tid

Mere om Ylva Herholz

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Ylva Herholz. Bogen hedder "Det där tyska : efterverkningarna av en ond tid". Den er publiceret af Carlsson Bokförlag på svensk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Det där tyska : efterverkningarna av en ond tid" af Ylva Herholz

"Det där tyska : efterverkningarna av en ond tid" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Carlsson Bokförlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på svensk.

Endnu en af Ylva Herholz skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ylva Herholz