Bog & idéYlva Østby

Bøger skrevet af Ylva Østby

Læs mere om Ylva Østby
2 produkter
2 produkter
At dykke efter søheste
BOEGERTILSTAERKPRIS
At dykke efter søhesteYlva Østby
269,96 DKK
Indbundet
(3)
At dykke efter søheste
At dykke efter søheste
At dykke efter søhesteHilde Østby
79,95 DKK
e-bog
(3)
At dykke efter søheste

Mere om Ylva Østby

Ylva Østby har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Østby.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At dykke efter søheste" udgivet af Gyldendal - "At dykke efter søheste" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Ylva Østby

Ylva Østby har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Østby fås kun som indbundet. Bøgerne af Østby er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"At dykke efter søheste" af Ylva Østby

"At dykke efter søheste" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"At dykke efter søheste" af Ylva Østby

Hos Bog & idé er "At dykke efter søheste" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ylva Østby