Bog & idéYngve Hammerlin

Bøger skrevet af Yngve Hammerlin

Læs mere om Yngve Hammerlin
2 produkter
2 produkter
Menneskesyn i teorier om mennesket
BOEGERTILSTAERKPRIS
Menneskesyn i teorier om mennesketYngve Hammerlin
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Menneskesyn i teorier om mennesket
Hard mot de harde, myk mot de myke : norsk kriminalomsorg i anstalt
Hard mot de harde, myk mot de myke : norsk kriminalomsorg i anstaltYngve Hammerlin
1109,95 DKK
Indbundet
(0)
Hard mot de harde, myk mot de myke : norsk kriminalomsorg i anstalt

Mere om Yngve Hammerlin

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Yngve Hammerlin. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hammerlin.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Yngve Hammerlins bøger kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Hard mot de harde, myk mot de myke : norsk kriminalomsorg i anstalt" udgivet af Universitetsforlaget - "Menneskesyn i teorier om mennesket" udgivet af Klim - "Voldens ansikter" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Menneskesyn i teorier om mennesket" i serien "Pædagogiske linjer" udgivet af Klim

Mere om Yngve Hammerlins bøger

Du kan bestille fire bøger af Yngve Hammerlin her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Yngve Hammerlin kommer i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Hammerlin lavet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Yngve Hammerlins "Hard mot de harde, myk mot de myke : norsk kriminalomsorg i anstalt"

Det er muligt at købe Yngve Hammerlins "Hard mot de harde, myk mot de myke : norsk kriminalomsorg i anstalt" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Yngve Hammerlin "Menneskesyn i teorier om mennesket"

Det er muligt at købe Yngve Hammerlins "Menneskesyn i teorier om mennesket" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Yngve Hammerlin