Bog & idéYolanda Reyes

Bøger skrevet af Yolanda Reyes

Læs mere om Yolanda Reyes
1 produkter
1 produkter
Hvor er det sært jeg hedder Federico
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvor er det sært jeg hedder FedericoYolanda Reyes
240,66 DKK
Hæftet
(3)
Hvor er det sært jeg hedder Federico

Mere om Yolanda Reyes

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Yolanda Reyes. Bogen hedder "Hvor er det sært jeg hedder Federico". Det er Editorial Aurora Boreal, der har publiceret den på dansk. "Hvor er det sært jeg hedder Federico" er desuden en del af serien "Roman".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hvor er det sært jeg hedder Federico" af Yolanda Reyes

Hos Bog & idé er "Hvor er det sært jeg hedder Federico" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Roman". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Editorial Aurora Boreal.

Dette er en også en skøn bog fra Reyes, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Yolanda Reyes