Bog & idéYoram Kaniuk

Bøger skrevet af Yoram Kaniuk

Læs mere om Yoram Kaniuk
2 produkter
2 produkter
De døde børns bryllup
De døde børns bryllupYoram Kaniuk
49,95 DKK
EBOG
(0)
De døde børns bryllup
De døde børns bryllup
STREAM
De døde børns bryllupYoram Kaniuk
69,95 DKK
Lydbog
(0)
De døde børns bryllup

Mere om Yoram Kaniuk

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Yoram Kaniuk. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Kaniuk.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De døde børns bryllup" udgivet af Saga - "De døde børns bryllup" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "De døde børns bryllup" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Yoram Kaniuk

Du kan bestille tre bøger af Yoram Kaniuk her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Kaniuks bøger fås i flere formater. Kaniuks bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Yoram Kaniuks "De døde børns bryllup"

"De døde børns bryllup" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saga.

"De døde børns bryllup" af Yoram Kaniuk

Hos Bog & idé er "De døde børns bryllup" tilgængelig som lydbog. Når du køber "De døde børns bryllup" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Yoram Kaniuk