Bog & idéYosef Bhatti

Bøger skrevet af Yosef Bhatti

Læs mere om Yosef Bhatti
1 produkter
1 produkter
Ledelse i politisk styrede organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse i politisk styrede organisationerMargit Neisig
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Ledelse i politisk styrede organisationer

Mere om Yosef Bhatti

Der er mange bøger skrevet af Yosef Bhatti til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Bhattis nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Potentialeberegninger for valgdeltagelsen ved kommunalvalget i 2017" udgivet af Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning - "Ledelse i politisk styrede organisationer" udgivet af Gyldendal - "Forskningsmetoder i journalistik og politisk kommunikation " i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Yosef Bhatti

Yosef Bhatti har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Yosef Bhatti bøger i udvalgte formater. Yosef Bhatti bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Potentialeberegninger for valgdeltagelsen ved kommunalvalget i 2017" af Yosef Bhatti

"Potentialeberegninger for valgdeltagelsen ved kommunalvalget i 2017" kan købes online som pdf. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Yosef Bhatti. Det er Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Ledelse i politisk styrede organisationer" af Yosef Bhatti

Hos Bog & idé er "Ledelse i politisk styrede organisationer" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Yosef Bhatti