Bog & idéYvonne Hirdman

Bøger skrevet af Yvonne Hirdman

Læs mere om Yvonne Hirdman
1 produkter
1 produkter
Den røde grevinde
Den røde grevindeYvonne Hirdman
99,00 DKK
e-bog
(0)
Den røde grevinde

Mere om Yvonne Hirdman

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Yvonne Hirdman. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hirdmans nyeste udgivelser.
Bøgerne fra Yvonne Hirdman kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Alva og Gunnar Myrdal" i serien "Socialdemokratiske tænkere" udgivet af Information - "Den røde grevinde" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sveriges historia" udgivet af Norstedts

Bøger skrevet af Yvonne Hirdman

Du kan købe tre bøger af Yvonne Hirdman her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Yvonne Hirdman fås i udvalgte formater. Bøgerne af Hirdman er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Yvonne Hirdmans "Alva og Gunnar Myrdal"

Hos Bog & idé er "Alva og Gunnar Myrdal" tilgængelig som ebog. Med "Alva og Gunnar Myrdal" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Socialdemokratiske tænkere". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Information.

Yvonne Hirdman "Den røde grevinde"

Det er muligt at købe Yvonne Hirdmans "Den røde grevinde" som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Den røde grevinde" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Yvonne Hirdman