Bog & idéYvonne Marianne Abel

Bøger skrevet af Yvonne Marianne Abel

Læs mere om Yvonne Marianne Abel
1 produkter
1 produkter
Psykiatri
PsykiatriLone Lading Katballe
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatri

Mere om Yvonne Marianne Abel

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger skrevet af Yvonne Marianne Abel. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Abels bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Munksgaard - "Psykiatri" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal

Yvonne Marianne Abels bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Yvonne Marianne Abel hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Abels bøger kommer bare som indbundet. Abels bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Yvonne Marianne Abels "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter"

"Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Yvonne Marianne Abel "Psykiatri"

Det er muligt at købe Yvonne Marianne Abels "Psykiatri" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er med i Abels serie "Ergo/fys Munksgaard". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Yvonne Marianne Abel