Bog & idéYvonne Terjestam

Bøger skrevet af Yvonne Terjestam

Læs mere om Yvonne Terjestam
2 produkter
2 produkter
Mindfulness i skolen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mindfulness i skolenYvonne Terjestam
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Mindfulness i skolen
Mindfulness i skolen
Mindfulness i skolenYvonne Terjestam
159,95 DKK
EBOG
(0)
Mindfulness i skolen

Mere om Yvonne Terjestam

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Yvonne Terjestam. På listen nedenfor ser du de seneste af Terjestams bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mindfulness i skolen" udgivet af Frydenlund - "Mindfulness i skolen" udgivet af Frydenlund

Bøger skrevet af Yvonne Terjestam

Yvonne Terjestam har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Yvonne Terjestam fås i flere formater. Bøgerne af Terjestam er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Frydenlund.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Yvonne Terjestams "Mindfulness i skolen"

"Mindfulness i skolen" kan købes som ebog. Det betyder, at du kan læse "Mindfulness i skolen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Mindfulness i skolen" af Yvonne Terjestam

Hos Bog & idé er "Mindfulness i skolen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Yvonne Terjestam