Bog & idéZili Zhang

Bøger skrevet af Zili Zhang

Læs mere om Zili Zhang
1 produkter
1 produkter
Stochastic Dynamics
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stochastic DynamicsSøren R.K. Nielsen
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Stochastic Dynamics

Mere om Zili Zhang

Der er mange bøger af Zili Zhang tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Zhangs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Stochastic dynamics" udgivet af Aarhus University Press sælges på internettet - "Stochastic dynamics" udgivet af Aarhus University Press

Zili Zhangs bøger

Zili Zhang har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Zili Zhang fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Zhang er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Stochastic dynamics" af Zili Zhang

Hos Bog & idé er "Stochastic dynamics" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Zhang, kan du godt glæde dig. Det er Aarhus University Press sælges på internettet, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Zili Zhang "Stochastic dynamics"

"Stochastic dynamics" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Aarhus University Press, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Zili Zhang