Bog & idéZindel Segal

Bøger skrevet af Zindel Segal

Læs mere om Zindel Segal
2 produkter
2 produkter
Mindfulness arbejdsbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mindfulness arbejdsbogJohn Teasdale
359,96 DKK
Hæftet
(1)
Mindfulness arbejdsbog
Bevidst nærvær
Bevidst nærværJohn Teasdale
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Bevidst nærvær

Mere om Zindel Segal

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger fra Zindel Segal. På listen nedenfor har du Segals seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mindfulness arbejdsbog" udgivet af Akademisk Forlag - "Bevidst nærvær" udgivet af Akademisk Forlag

Mere om Zindel Segals bøger

Zindel Segal har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Segal fås blot som hæftet. Segals bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Akademisk Forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mindfulness arbejdsbog" af Zindel Segal

Hos Bog & idé er "Mindfulness arbejdsbog" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Zindel Segal "Bevidst nærvær"

"Bevidst nærvær" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Zindel Segal