Bog & idéZlatan Ibrahimovic

Bøger skrevet af Zlatan Ibrahimovic

Læs mere om Zlatan Ibrahimovic
1 produkter
1 produkter
Jeg er Zlatan
Jeg er Zlatan IbrahimovicZlatan Ibrahimovic
79,95 DKK
EBOG
(1)
Jeg er Zlatan Ibrahimovic

Mere om Zlatan Ibrahimovic

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger fra Zlatan Ibrahimovic. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Ibrahimovic.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Zlatan Ibrahimovics bøger tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "I Am Football: Zlatan Ibrahimovic" udgivet af Viking - "Jeg er fodbold" udgivet af Gyldendal - "Jeg er Zlatan Ibrahimovi´c" udgivet af Gyldendal - "Jeg er Zlatan" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Zlatan Ibrahimovic

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Zlatan Ibrahimovic hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Ibrahimovics bøger kommer i flere forskellige formater. Ibrahimovics bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Zlatan Ibrahimovics "I Am Football: Zlatan Ibrahimovic"

Det er muligt at købe Zlatan Ibrahimovics "I Am Football: Zlatan Ibrahimovic" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Viking, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"Jeg er fodbold" af Zlatan Ibrahimovic

"Jeg er fodbold" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Zlatan Ibrahimovic