Bog & idéBirgit Albers-Timm

Bøger skrevet af Birgit Albers-Timm

Læs mere om Birgit Albers-Timm
2 produkter
2 produkter
Autogenes Yoga für Erwachsene
Autogenes Yoga für ErwachseneBirgit Albers-Timm
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Autogenes Yoga für Erwachsene
Autogenes Yoga für Kinder
Autogenes Yoga für KinderBirgit Albers-Timm
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Autogenes Yoga für Kinder

Mere om Birgit Albers-Timm

Der er flere bøger fra Birgit Albers-Timm på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Albers-Timm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Autogenes Yoga für Erwachsene" i serien "CD WISSEN Coaching" udgivet af SAGA Egmont - "Autogenes Yoga für Kinder" i serien "CD WISSEN Junior" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Birgit Albers-Timm

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Birgit Albers-Timm hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe Albers-Timms bøger som lydbog. Derudover er bøgerne fra Albers-Timm inddelt i serier, og er udgivet af følgende forlag: SAGA Egmont.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Birgit Albers-Timms "Autogenes Yoga für Erwachsene"

"Autogenes Yoga für Erwachsene" er tilgængelig online som lydbog. Birgit Albers-Timms "Autogenes Yoga für Erwachsene" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er en del af serien "CD WISSEN Coaching". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk.

Birgit Albers-Timm "Autogenes Yoga für Kinder"

Det er muligt at købe Birgit Albers-Timms "Autogenes Yoga für Kinder" som lydbog. Når du køber "Autogenes Yoga für Kinder" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er en del af serien "CD WISSEN Junior". Bogen er til salg hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Birgit Albers-Timm