Bog & idéBirthe Overby Hald

Bøger skrevet af Birthe Overby Hald

Læs mere om Birthe Overby Hald
4 produkter
4 produkter
Husmodermad
BOEGERTILSTAERKPRIS
HusmodermadBirthe Overby Hald
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Husmodermad
Husmoderøkonomi
HusmoderøkonomiBirthe Overby Hald
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Husmoderøkonomi
Husmoderøkonomi — økonomi, synlighed og valg
Husmoderøkonomi — økonomi, synlighed og valg Birthe Overby Hald
119,95 DKK
EBOG
(0)
Husmoderøkonomi — økonomi, synlighed og valg
Husmodermad – Kom godt i gang med at spise mere grønt
Husmodermad – Kom godt i gang med at spise mere grøntBirthe Overby Hald
119,95 DKK
EBOG
(0)
Husmodermad – Kom godt i gang med at spise mere grønt

Mere om Birthe Overby Hald

Her hos Bog & idé finder du et stort udbud af bøger af Birthe Overby Hald. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hald.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Husmodermad" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Husmodermad – Kom godt i gang med at spise mere grønt" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Husmoderøkonomi — økonomi, synlighed og valg " udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Husmoderøkonomi" udgivet af Forlaget mellemgaard

Birthe Overby Halds bøger

Birthe Overby Hald har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Birthe Overby Hald kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Hald er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlaget mellemgaard.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Husmodermad" af Birthe Overby Hald

"Husmodermad" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.

"Husmodermad – Kom godt i gang med at spise mere grønt" af Birthe Overby Hald

"Husmodermad – Kom godt i gang med at spise mere grønt" kan købes som ebog. Hvis du køber "Husmodermad – Kom godt i gang med at spise mere grønt" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Birthe Overby Hald