Bog & idéBjarne Stark

Bøger skrevet af Bjarne Stark

Læs mere om Bjarne Stark
2 produkter
2 produkter
Dialogisk ledelse
Dialogisk ledelseBjarne Stark
129,95 DKK
EBOG
(1)
Dialogisk ledelse
Dialogisk ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dialogisk ledelseBjarne Stark
233,96 DKK
Paperback
(1)
Dialogisk ledelse

Mere om Bjarne Stark

Der er flere forskellige bøger af Bjarne Stark til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Starks udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dialogisk ledelse" udgivet af Samfundslitteratur - "Dialogisk ledelse" udgivet af Samfundslitteratur - "Brug af humor i lærings – og udviklingsprocesser " i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bjarne Starks bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Bjarne Stark hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Bjarne Stark bøger i samtlige formater. Stark har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bjarne Starks "Dialogisk ledelse"

Det er muligt at købe Bjarne Starks "Dialogisk ledelse" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Dialogisk ledelse" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Bjarne Stark "Dialogisk ledelse"

Hos Bog & idé er "Dialogisk ledelse" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Stark