Bog & idéElise klaveness

Bøger skrevet af Elise klaveness

Læs mere om Elise klaveness
1 produkter
1 produkter
101 grep for å aktivisere elever i matematikk : matematikkdidaktikk i teori og praksis
101 grep for å aktivisere elever i matematikk : matematikkdidaktikk i teori og praksisKåre Kverndokken
639,95 DKK
Hæftet
(0)
101 grep for å aktivisere elever i matematikk : matematikkdidaktikk i teori og praksis

Mere om Elise klaveness

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Elise klaveness. Det er "101 grep for å aktivisere elever i matematikk : matematikkdidaktikk i teori og praksis". Det er Fagbokforlaget, der har udgivet den på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"101 grep for å aktivisere elever i matematikk : matematikkdidaktikk i teori og praksis" af Elise klaveness

"101 grep for å aktivisere elever i matematikk : matematikkdidaktikk i teori og praksis" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Fagbokforlaget.

Dette er en også en skøn bog fra klaveness, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Elise klaveness