Bog & idéGunther Kress

Bøger skrevet af Gunther Kress

Læs mere om Gunther Kress
1 produkter
1 produkter
Læringsdesign - i et multimodalt perspektiv
Læringsdesign - i et multimodalt perspektivStaffan Selander
189,95 DKK
EBOG
(0)
Læringsdesign - i et multimodalt perspektiv

Mere om Gunther Kress

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Gunther Kress, finder du et stort udbud tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Kress.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogik" udgivet af HansReitzels - "Literacy og læringsmål" i serien "Literacy og læring i fokus" udgivet af Dafolo - "Læringsdesign" udgivet af Frydenlund

Gunther Kress' bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Gunther Kress hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Gunther Kress fås i et udvalg af formater. Kress' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pædagogik" af Gunther Kress

Det er muligt at købe Gunther Kress' "Pædagogik" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Literacy og læringsmål" af Gunther Kress

"Literacy og læringsmål" kan købes som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af Kress' serie "Literacy og læring i fokus". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gunther Kress