Bog & idéKris Verburgh

Bøger skrevet af Kris Verburgh

Læs mere om Kris Verburgh
1 produkter
1 produkter
Timeglasmodellen
TimeglasmodellenKris Verborgh
79,95 DKK
EBOG
(1)
Timeglasmodellen

Mere om Kris Verburgh

Kris Verburgh har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Verburghs nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Timeglasmodellen" udgivet af Politikens Forlag - "Timeglasmodellen" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Kris Verburgh

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Kris Verburgh hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Kris Verburgh kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Verburgh er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Politikens Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kris Verburghs "Timeglasmodellen"

Det er muligt at købe Kris Verburghs "Timeglasmodellen" som e-bog. Med "Timeglasmodellen" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Kris Verburgh "Timeglasmodellen"

"Timeglasmodellen" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kris Verburgh