Bog & idéLisbet Karlsen

Bøger skrevet af Lisbet Karlsen

Læs mere om Lisbet Karlsen
1 produkter
1 produkter
101 grep for å aktivisere elever i matematikk : matematikkdidaktikk i teori og praksis
101 grep for å aktivisere elever i matematikk : matematikkdidaktikk i teori og praksisKåre Kverndokken
639,95 DKK
Hæftet
(0)
101 grep for å aktivisere elever i matematikk : matematikkdidaktikk i teori og praksis

Mere om Lisbet Karlsen

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Lisbet Karlsen. Bogen har titlen "101 grep for å aktivisere elever i matematikk : matematikkdidaktikk i teori og praksis". Det er Fagbokforlaget, der har udgivet den på norsk bokmål.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"101 grep for å aktivisere elever i matematikk : matematikkdidaktikk i teori og praksis" af Lisbet Karlsen

Hos Bog & idé er "101 grep for å aktivisere elever i matematikk : matematikkdidaktikk i teori og praksis" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Fagbokforlaget.

Dette er en også en skøn bog fra Karlsen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbet Karlsen