Bog & idéPeter Michael Goetz

Bøger skrevet af Peter Michael Goetz

Læs mere om Peter Michael Goetz
1 produkter
1 produkter
Psykologisk modstand
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykologisk modstandPeter Michael Goetz
71,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykologisk modstand

Mere om Peter Michael Goetz

Peter Michael Goetz har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Psykologisk modstand". Den er publiceret af Samfundslitteratur på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peter Michael Goetz' "Psykologisk modstand"

"Psykologisk modstand" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Endnu en af Peter Michael Goetz fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Michael Goetz