Afhent og byt i Butik Afhent og byt i butik

Forfatter _14_header _we

I Bog & idé elsker vi bøger - og denne passion vil vi gerne dele med dig. Faktisk kan vi slet ikke få bøger nok. Derfor gentager vi de seneste to års succes og inviterer dig, der går rundt med en forfatter i maven, til at deltage i vores store børnebogforfatter-konkurrence.

Så grib pennen nu, lad fantasien blomstre og måske bliver det dig der får udgivet din helt egen børnebog i år. 

Det skal du gøre
For at din historie bliver taget i betragtning, skal den opfylde følgende krav:

 • Teksten skal henvende sig til børn i alderen 3 til 6 år
 • Der må max. være 100 ord pr. side (totalt 2.400 ord)
 • Teksten til børnebogen skal være os i hænde senest d. 5.08.2014.
 • Teksten skal være gemt som et word-dokument eller teksten skal kopieres ind i mailen (alt andet vil IKKE blive læst)
 • Du skal naturligvis selv have skrevet og have ophavsretten til teksten
 • Du har ikke tidligere fået udgivet en bog 

Mere info om deltagelse i konkurrencen
Børnebogen bliver på 24 sider, i et format på 20x20 cm og bliver trykt i et oplag på 1.000 stk. i en god kvalitet. Den forventede salgspris bliver under 100 kr. pr. bog.

Vores interne redaktører (Birgitte Dahl og Frank Brahe), vil stå for henholdsvis udvælgelsen og illustration af børnebogen. Ud over dette forbeholder de to redaktører sig også retten til, at lave evt. småjusteringer i teksten – med henblik på et så professionelt slutresultat som overhovedet muligt. 

 

Frank Brahe er bidt af en gal tegner – og har den vildeste fantasi, så glæd dig til at se hans tolkning af evt. din tekst. Vi lover det bliver fantastik. Se andre bøger illustreret af Frank Brahe på Alvilda.dk

Bogen bliver udgivet medio november 2014 og vil bl.a. blive markedsført i vores julekataloger.

Ud over udgivelsen af bogen, modtager vinderen et gavekort til Bog & idé på 2.500 kr. 

Vi glæder os meget til, at finde ”Bog & idés nye børnebogsforfatter 2014” – så se at få skrevet din historie ned og send den til os på mail [email protected] senest d. 5.08.2014 og deltag i konkurrencen.

Vinderen får direkte besked senest d. 16.09.2014.

God skrivelyst til alle derude!

Lykke - sidste års vinder

37-årige Lykke M. Larsen fra Horsens har vundet Bog & idés børnebogskonkurrence. Ud over prisen og æren kan hun nu se frem til at få sin bog ”Oscar og de fantastiske orme” udgivet og solgt i boghandlerkædens mange forretninger. 

Lykke M. Larsens manuskript blev valgt som det bedste blandt mere end 600 indsendte tekster. Efterfølgende har tegneren Frank Brahe illustreret historien, og bogen er klar til salg i alle Bog & idé forretningerne i løbet af denne uge.

Ved prisoverrækkelsen hos Bog & idé i Horsens fik Lykke overrakt et gavekort på 2.500 kr. samt en originaltegning fra bogen. Herudover bliver bogen udgivet og solgt i Bog & ides 96 butikker landet over.

Læs mere om Lykke her

Rettigheder

Bog & idé (Indeks Retail A/S) bibeholder alle rettigheder vedr. illustrationer til bogen. Forfatteren overdrager Bog & idé (Indeks Retail A/S) eneret til på dansk at fremstille og udgive forfatterens værk. Overdragelsen omfatter udnyttelse af værket i trykt form i originaludgave og evt. som genudgivelse i billigudgaver. Desuden kan overdragelsen komme til at omfatte eneret til at udgive værket i digital form (bl.a. e-bog og udvidet e-bog).

Alle øvrige rettigheder tilhører forfatteren, medmindre der er indgået anden skriftlig aftale.

Forfatter _14_footer2

 • Vind Penalhus

  Vind penalhus med indhold til hele klassen

  Nu kan du vinde et lækkert penalhus fra Republic til hele klassen. Du skal blot besvare spørgsmålet korrekt, så er du med i lodtrækningen 30 stk. penalhuse inkl. 8 - 10 dele i hver.

  Konkurrencen varer til og med d. 23. august 2014. 

  Deltag her!
jcb