Bog & idéBøger

Adam Silvera bøger rækkefølge

Adam Silvera

Adam Silvera er en amerikansk forfatter, der er kendt for sine ungdomsbøger. Han blev født og opvokset i Bronx i USA og debuterede som forfatter i 2016 med romanen "Den dag jeg glemmer". Siden da har han udgivet flere populære bøger, herunder "Fortid er alt jeg har" og "De dør begge til sidst", som begge har figureret på New York Times' bestsellerliste. I 2018 udgav han romanen "Hvis det er os", som han har skrevet i samarbejde med sin gode veninde Becky Albertalli. Adam Silvera bor nu i Los Angeles, hvor han arbejder på sin næste bog. Han er kendt for sin evne til at skrive dybt følelsesladede historier, der berører læserne og giver stof til eftertanke. Adam Silvera er en spændende forfatter, der formår at skabe troværdige karakterer og gribende plots, hvilket gør ham til en favorit blandt unge bogelskere. Foto: Margot Wood

Rækkefølgen på bøgerne i ”Hvis det er os”-serien af Adam Silvera

I romanen ”Hvis det er os” følger vi de to teenagere Ben og Arthur, der mødes tilfældigt på en sommerdag i New York. De udvikler en forbindelse, der fører til en stærk og kompliceret kærlighedsaffære. Historien udforsker temaer som tilfældighed, skæbne og hvordan kærlighed kan opstå på de mest uventede tidspunkter. Bogen fokuserer også på spørgsmål som identitet og selvopdagelse, da begge hovedpersoner står over for personlige udfordringer og spørgsmål om deres egne livsveje.

”Kun for os” er opfølgeren til ”Hvis det er os”. Det er fortællingen om Ben og Arthur, der forsøger at navigere gennem deres forhold og de udfordringer, der opstår. De står over for spørgsmål om langdistanceforhold, usikkerheder og hvordan man håndterer vanskelige beslutninger i livet. Bogen udforsker også venskab og den særlige forbindelse mellem historiens to hovedpersoner.

Rækkefølgen på bøgerne på dansk:

  1. Hvis det er os (2018)
  2. Kun for os (2022)

Rækkefølgen på bøgerne på engelsk:

  1. What If It’s Us (2018)
  2. Here’s To Us (2021)

Hvis det er os

99,95 DKK

Mød Ben og Arthur. Ben er en drømmer - såret og i gang med at sende ex-kærestens ejendele tilbage til ham. Arthur er i New York for første gang - og kæmper for at komme til at føle sig hjemme. Første gang de ser hinanden, støder de bogstaveligt talt sammen på et posthus. Derefter finder de hinanden igen ved hjælp af Craigslist. Er det skæbnen?

Læs mere
#2

Kun for os

99,95 DKK

Ben overlevede det første år på college, men han føler sig mere fastlåst end nogensinde. Undervisningen er hård, hans studiejob hos sin far er endnu værre og hans bedste ven, Dylan, har opført sig sært i flere uger.Det eneste lyspunkt er skrivemakkeren Mario, som har givet ham masser af spanskundervisning og endnu flere kys.

Læs mere

Adam Silvera bøger på dansk

Se hele udvalget af Adam Silveras bøger i en dansk oversættelse
De dør begge til sidst
De dør begge til sidstAdam Silvera
199,95 DKK
Hæftet
(12)
De dør begge til sidst
Kun for os
Kun for osBecky Albertalli
99,95 DKK
Hæftet
(2)
Kun for os
Den første der dør til sidst
Den første der dør til sidstAdam Silvera
209,95 DKK
Indbundet
(1)
Den første der dør til sidst
Hvis det er os
Hvis det er osBecky Albertalli
99,95 DKK
Paperback
(16)
Hvis det er os
Evighedsdøden
EvighedsdødenAdam Silvera
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Evighedsdøden
Fortid er alt jeg har
Fortid er alt jeg harAdam Silvera
79,95 DKK
EBOG
(11)
Fortid er alt jeg har
Evighedssøn
EvighedssønAdam Silvera
199,95 DKK
Hæftet
(5)
Evighedssøn
Den dag jeg glemmer
Den dag jeg glemmerAdam Silvera
199,95 DKK
Hæftet
(17)
Den dag jeg glemmer

Evigheds…-trilogien af Adam Silvera

Adam Silvera har kastet sig ud i en tempofyldt fantasyfortælling om to brødre fanget i en krig, som har stået på i generationer, og som sætter deres loyalitet på en hård prøve.

Der er indtil videre udkommet to bøger i Adam Silveras fantasyfortælling. Det forventes, at tredje og afsluttende bind i trilogien udgives i januar 2024.

Rækkefølgen på Evigheds-trilogien på dansk:

  1. Evighedssøn (2020)
  2. Evighedsdøden (2021)

Rækkefølgen på Evigheds-trilogien på engelsk:

  1. Infinity Son (2020)
  2. Infinity Reaper (2021)

#1

Evighedssøn

199,95 DKK

De to brødre Emil og Brighton har altid set op til Spell Walkerne - en gruppe magikere, som har svoret at gøre verden fri for Spectere. Spell Walkere er født med særlige evner. Evner, som Specterne bruger vold for at få fat i.

Læs mere
#2

Evighedsdøden

299,95 DKK

Det er lykkedes brødrene Emil og Brighton at bekæmpe og besejre Blodstøberne - med livet i behold. Tror de. Brighton har drukket den sidste dråbe Høsteblod, og det burde gøre ham uovervindelig. Men i stedet er giften ved at slå ham ihjel.

Læs mere

Adam Silvera bøger på engelsk

Til dig, der foretrækker at læse bøger på originalsproget
They Both Die at the End
They Both Die at the EndAdam Silvera
119,95 DKK
Paperback
(0)
They Both Die at the End
What If It's Us
What If It's UsBecky Albertalli
129,95 DKK
Paperback
(0)
What If It's Us
The First to Die at the End
The First to Die at the EndAdam Silvera
134,95 DKK
Paperback
(0)
The First to Die at the End
Here's To Us
Here's To UsAdam Silvera
129,95 DKK
Paperback
(0)
Here's To Us
Infinity Son
Infinity SonAdam Silvera
129,95 DKK
Paperback
(0)
Infinity Son