Bog & idéBøger

After bøger rækkefølge

Her finder du rækkefølgen på Anna Todds bøger.

Her på siden har vi samlet After bøgerne, som er skrevet af den amerikanske forfatter Anna Todd. Bøgerne handler om den pæne pige Tessa, og hendes turmulte forelskelse i bad-boy Hardin Scott.

Læs også om Anna Todds anden serie - Stars, som følger Karina og den tidligere soldat Kael. 
Bind 1After  MødetKøb den her
After mødet Anna Todd

After - Mødet

Tessa er en pæn pige. Hun har en dejlig, loyal kæreste derhjemme og er dygtig og ambitiøs i skolen. Men så møder hun Hardin. En mørkhåret dreng med britisk accent og tatoveringer.

Bind 2After TvivlenKøb den her
After tvivlen Anna Todd

After - Tvivlen

Efter en turbulent begyndelse er Tessa og Hardin ved at få tingene til at fungere. Men kun indtil en hemmelighed om Hardins mystiske fortid bliver afsløret og får Tessa til at tvivle. 

Bind 3After FaldetKøb den her
After faldet Anna Todd

After - Faldet

Præcis da Tessa har besluttet at forfølge sin drøm og flytte til Seattle, ændres alting. Hendes far dukker pludselig op, og Hardin skifter mening og vil ikke rejse med hende til Seattle. 

Bind 4After LykkenKøb den her
After lykken Anna Todd

After - Lykken

Tessa og Hardins forhold har aldrig været en dans på roser. Alligevel har alle de uenigheder, de har overvundet, gjort deres kærlighed stærkere. Men nogle udfordringer kan vise sig at være for svære.

Bind 5Begynd- elsenKøb den her
After begyndelsen Anna Todd

After Begyndelsen

Begyndelsen er hele historien om Hardin og Tessa, nu fortalt af deres venner og veninder og af Hardin selv.  Hardins egen ærlige fortælling om mødet med Tessa og deres turbulente romance. Og alt det, der skete AFTER. 

After bøger rækkefølge

Anna Todd er forfatteren bag den populære serie After, som handler om Tessa og Hardin.

Tessa er den pæne pige og Hardin er en bad-boy, som Tessa ved hun burde holde sig fra, men de to forelsker sig i hinanden, trods deres diametrale modsætninger. Det er ikke helt nemt, og det unge par oplever en del bump på vejen. Følg den hæsblæsende og besættende kærlighedshistorie udfolde sig.

Serien tog sin begyndelse på internetsiden Wattpad, hvor Anna Todd skrev fanfiction. Inspirationen til Hardin karakteren kommer fra forfatterens interesse for Harry Styles fra boybandet One Direction. De tekster Anna Todd skrev på Wattpad opnåede stor omtale, og derfor er historierne udkommet i bogform. 

I 2019 kunne alle After fans glæde sig over, at den første bog i serien var blevet filmatiseret med Josephine Langford og Hero Finnes i hovedrollerne som Tessa og Hardin. I 2020 kunne fans drage i biografen og se filmatiseringen af bog nummer to After - tvivlen. Bog nummer tre i serien After - Faldet fik biografpremiere i september 2021. 

Foruden de oprindelige 4 bøger i serien, så har Anna Todd også udgivet bog nummer 5 - After - Begyndelsen, som fortæller historien om mødet med Tessa med Hardins egne ord. Læserne får også nogle af bikarakterernes syn på historien. 

Rækkefølgen på After-serien på dansk:

 1. After - mødet (2015)
 2. After - tvivlen (2015)
 3. After - faldet (2015)
 4. After - lykken (2015)
 5. After - begyndelsen (2016)

Rækkefølgen på After-serien på engelsk:

 1. After (2014)
 2. After We Collided (2014)
 3. After We Fell (2014)
 4. After Ever Happy (2015)
 5. Before (2015)

After film rækkefølge:

De populære bøger i After-serien af Anna Todd er lavet om til film. Her kan du se rækkefølgen på After filmene:

 • After 1: After (2019)
 • After 2: After We Collided (2020)
 • After 3: After We Fell (2021)
 • After 4: After Ever Happy (2022)

 

Bind 1StarsKøb den her
Under stjernerne

Under stjernerne

Da Karina møder den tavse og indadvendte soldat Kael, bliver hun øjeblikkeligt draget af hans stille væsen. Han er stille, men Karina kommer langsomt ind under huden på Kael, og alt er ikke så rosenrødt, som det ser ud til på overfladen.

Bind 2StarsKøb den her
Månen over os

Månen over os

Karina og Kaels kærlighedshistorie fortsætter i Månen over os, som er 2. bind i serien Stars af Anna Todd. Det er en medrivende fortælling om kærlighed og løgne. 

Stars serie rækkefølge

Stars er Anna Todds nyeste serie, som centrere sig om Karina og Kael. Karina bor i en lille amerikansk by udenfor en af USAs mange militærbaser. Karina er tvilling, og sammen med tvillingbroren Austin kender hun alt til det svære ved at være barn af en militærmand. Karina er uddannet massør, og arbejder på en klink tæt på basen. Her møder hun den stille soldat Kael, som har ar på sjælden, og som ikke ønsker at tale alt for meget. 

De to forelsker sig i hinanden, men deres kærlighed er ikke altid kun rosenrød, og Karina opdager at Kael og Austin har løjet for hende. Læs Karina og Kaels kærlighedshistorie i Stars bøgerne. 

Der er indtil videre udkommet 2 bøger i serien. 

 1. Under stjernerne 
 2. Månen over os 

Anna Todd

Læs mere om forfatteren bag After og Stars serierne

Anna Todd er født den 20. marts 1989, og opvokset I en lille by nord for Cincinnati, Ohio, USA. Hun blev gift tidligt i livet med sin nuværende mand og bor med ham og deres fælles søn i L.A.

Anna Todd blev hurtigt fanget af at læse og har altid været glad for klassisk litteratur. Før hun selv begyndte at skrive, fandt hun platformen Wattpad, hvor forfattere og læsere har et stort digitalt fællesskab. Her begyndte hun at skrive på After serien. 1 million ord kom ud gennem Todds fingre, da hun skrev på hendes debutroman. Historien fik stor succes på Wattpad, og derfor blev teksterne udgivet i bogform, så mange flere læsere kunne forelske sig i historien om Tessa og Hardin.

After serien er oversat til mere end 30 sprog og er populær verden over. Til de mange fans store glæde er de første tre bøger i serien filmatiseret. After - mødet ramte de danske biografer i 2019, After - Tvivlen i 2020, og i 2021 er det After - Faldet som glæder biografgængerne.

Det er den australske skuespillerinde Josephine Langford kan opleves i rollen som den søde pige Tessa, som falder for den hårde bad-boy Hardin, som spilles af britiske Hero Fiennes-Tiffin.

Foruden After serien, har Anna Todd også skrevet serien Stars, som handler om det turbulente forhold mellem Karina og soldaten Kael. Serien består indtil videre af 2 bøger - Under stjernerne og Månen over os.