Bog & idéBøger

Anne Mette Kirk bøger rækkefølge

Anne Mette Kirk

Anne Mette Kirk er tidligere journalist og tv-vært. Hun har blandt andet arbejdet som reporter for TV 2 News og kommunikationsrådgiver i Kongehuset. I 2019 debuterede hun med hendes første bog i serien om Marc Abildgaard, som har fået stor anerkendelse. Fotograf: Alexander Banck Petersen

Marc Abildgaard-serien i rækkefølge

I bøgerne fra Marc Abildgaard-serien følger vi den nyligt uddannede politiassistent Marc Abildgaard, når han påtager sig opgaven med at opklare uhyggelige forbrydelser nord for København. Marc Abildgaard udgør ikke kun kernen i fortællingen; også de betydningsfulde figurer i persongalleriet inkluderer ofrene for forbrydelserne og personer fra deres nærmeste kredse. Således udvikler bøgerne i Marc Abildgaard-serien sig til mere end blot historien om en politiassistent, der løser forbrydelser; de er medrivende spændingsromaner, der udforsker komplekse relationer, tab, udfordrede venskaber og risikoen for at miste – både dem, man elsker, og ens egen identitet.

Rækkefølgen på Marc Abildgaard-serien:

  1. Knust (2019)
  2. Låst (2021)
  3. Blæst (2022)

Rækkefølgen på Marc Abildgaard-serien

Knust

99,95 DKK

Anne Mette Kirks debutroman Knust er en roman om at miste. Både den man elsker og sig selv. Og det er historien om at genvinde fodfæste, selvom sandheden gør ondt helt ind til benet.

Find den her
#2

Låst

249,95 DKK

En tidlig morgen findes 24-årige Clara i en blodpøl på en natklub. Mens lægerne kæmper for hendes liv, kæmper personerne i hendes omgangskreds for at redde sig selv. Alle gemmer på en mørk hemmelighed

Find den her
#3

Blæst

249,95 DKK

Der er premiere på DR’s nye tv-serie. Forventningerne til forfatter Silas Ruby og dramachef Bjørg Walsted er enorme. Men da Silas’ søster og far findes skuddræbt, bliver Bjørg fanget i en morders plan.

Find den her

Andre bøger af Anne Mette Kirk

Senfølger

249,95 DKK

Jeppe står midt i en gigantisk krise. Hans seksårige datter har mistet hørelsen, og der findes kun én løsning: En operation på et privathospital i USA. Pris: 400.000 kr. De penge har Jeppe ikke. Hans husbådscafé løber knapt rundt, og banken er iskold. Derfor er det næsten for godt til at være sandt, da han forelsker sig hovedkulds i varme og finurlige Christiane, som generøst tilbyder ham beløbet, der kan redde hans datter. Eller sådan begynder det i hvert fald.

Find den her

Dobbeltfejl

299,95 DKK

En nervepirrende roman om sociale hierarkier, alt det som ikke siges mellem mennesker, og om, hvad der sker, når den perfekte verden vendes på vrangen.

Find den her