Bog & idéBøgerColleen Hoover bøger rækkefølge

Colleen Hoover bøger rækkefølge

Colleen Hoover

Colleen Hoover er en anerkendt amerikansk forfatter, som særligt har markeret sig inden for den romantiske genre og ungdomslitteraturen. Hendes bøger er kendt for deres følelsesmæssige dybde, stærke karakterer og medrivende historier. Colleen Hoovers bøger læses og elskes af læsere over hele verden, og hun er især anerkendt for sin unikke evne til at væve komplekse følelsesmæssige temaer sammen i sine romaner. Colleen Hoovers bøger er blevet oversat til flere sprog og har solgt millioner af eksemplarer globalt. Hendes romaner appellerer til læsere, der søger en dybt følelsesmæssig og intens læseoplevelse, og hun har i den grad bevist sit talent for at fange læsernes hjerte med hver ny udgivelse.

Stand alone bøger rækkefølge

Colleen Hoover

Forbandede kærlighed

129,95 DKK

En stærk, hjerteskærende og dampende hed fortælling om at komme op til overfladen og lære at elske igen, når kærligheden gør allermest ondt og synes allermest forbandet.

Læs mere

9. november

129,95 DKK

9. november er en rørende og romantisk fortælling om at finde kærligheden og komme overens med de ar, livet giver. Af forfatteren til bl.a. Forbandede kærlighed, Måske en dag og Det ender med os.

Læs mere

Tilstå

129,95 DKK

Auburn Reed har planlagt sit liv ned i mindste detalje. Hun er ambitiøs og styrer målbevidst mod sine drømme, men da hun søger job i et atelier i Dallas, havde hun ikke forudset, at hun ville føle så stor tiltrækning til den karismatiske kunstner Owen Gentry.

Læs mere

Verity - Mørkt bedrag

129,95 DKK

Lowen drømmer om at slå igennem som forfatter og får en dag et vildt jobtilbud. Jeremy Crawford, gift med bestsellerforfatteren Verity Crawford, vil hyre Lowen til at færdiggøre de kommende bøger, der er planlagt i en serie, da hans kone ikke længere kan skrive...

Læs mere

Det var altid dig

129,95 DKK

DET VAR ALTID DIG er en historie om familie, den første kærlighed, sorg og svigt som vil ramme både mødre og døtre lige i hjertekulen.

Læs mere

Minder om ham

159,95 DKK

En plaget ung mor vil gøre alt for en chance mere i denne hjerteskærende og dog håbefulde historie fra bestsellerforfatteren og BookTok-fænomenet Colleen Hoover.

Læs mere

Layla

129,95 DKK

Da Leeds møder Layla, er han overbevist om, at han skal leve resten af sit liv med hende – lige indtil et uventet angreb tvinger hende til at kæmpe for at overleve.

Læs mere

Uden Merit

129,95 DKK

Ikke alle fejltagelser fortjener en konsekvens. Nogle gange er tilgivelse det eneste de fortjener.Voss-familien er ikke som andre familier. Merit trækker sig ind i sig selv, og observerer sin familie, da hun opdager en forfærdelig hemmelighed. Merit beslutter sig for at knuse illusionen om den lykkelige familie, som hun alligevel aldrig har været end del af, og forlade dem for evigt.

Læs mere

Heart Bones

149,95 DKK

Ung kærlighed med udfordringer i rørende Colleen Hoover-roman. Et uforudset dødsfald tvinger Beyah til at bo med sin far i Texas hen over sommeren, selvom hun knapt nok kender ham. Beyahs plan er at holde lav profil og lade sommeren gå af sig selv, men hendes nye nabo Samson vender op og ned på det hele.

Læs mere

Never Never

129,95 DKK

Charlie Wynwood og Silas Nash har været bedste venner siden de lærte at gå. De har været forelskede fra de fyldte fjorten. Men fra og med denne morgen er de komplet fremmede. Deres første kys, deres første skænderi, øjeblikket hvor de blev forelskede … hvert eneste minde er forsvundet.

Læs mere

Serien om Lily, Ryle og Atlas

Glæd dig til en altopslugende kærlighedsserie, der byder på stærke fortællinger om den type af kærlighed, der bringer alle følelserne frem, og som både kan få dig til at skrige, grine og græde.

Bøgerne er et godt eksempel på Colleen Hoovers evne til at skabe dybt bevægende historier med komplekse karakterer og følelsesmæssig dybde. Romanerne tager læseren med på en rejse gennem kærlighedens kompleksitet, håbets magt og styrken til at finde sin egen stemme i mødet med udfordringer og modgang.

Rækkefølgen på “It Ends With Us”-duoen af Colleen Hoover – engelsk

 1. It Ends With Us (2016)
 2. It Starts With Us (2022)

Rækkefølgen på “It Ends With Us”-duoen af Colleen Hoover – dansk

 1. Det ender med os (2017)
 2. Det begynder med os (2022)

Det ender med os

129,95 DKK

Når den, der elsker dig højest, også er den, der gør dig allermest ondt. Da Lily falder for den flotte neurokirurg Ryle, er det næsten for godt til at være sandt. Hun har ikke altid haft det let, men nu ser alting lyst ud. Selvom Ryle er imod faste forhold, giver han snart efter for sine principper, og Lily er lykkelig. Men der er alligevel noget ved Ryle, der giver skår i glæden.

Læs mere
#2

Det begynder med os

179,95 DKK

'Det begynder med os' starter, hvor 'Det ender med os' sluttede. Colleen Hoover fortsætter historien om Lily og Ryle og ikke mindst fanfavoritten Atlas, hvis historie vi endelig hører.

Læs mere

Måske en dag-serien

Tag med på en følelsesladet rejse gennem komplekse relationer, uventede forbindelser og hjerteskærende valg. Serien er præget af Hoovers unikke evne til at fange læsernes opmærksomhed og skabe historier, der berører dybt. I Måske-serien udforskes temaer som kærlighed, selvopdagelse og modet til at tage chancer. Hver bog præsenterer læseren for forskellige karakterer og deres unikke rejser. Gennem spændende plot-twists, intense følelser og dyb karakterudvikling formår Hoover at skabe en serie, der rører ved læsernes hjerter og efterlader dem med stof til eftertanke.

 

Rækkefølgen på Måske-serien af Colleen Hoover – engelsk

 1. Maybe Someday (2014)
 2. Maybe Not (2014)
 3. Maybe Now (2018)

Rækkefølgen på Måske-serien af Colleen Hoover – dansk

 1. Måske en dag (2016)
 2. Måske ikke (2023)
 3. Måske nu (2023)

Måske en dag

129,95 DKK

Da den musikstuderende Sydney flytter ind på et værelse hos den flotte guitarist Ridge, er det sidste, hun forventer, at blive forelsket. Hun er stadig mærket efter bruddet med sin eks, og desuden har Ridge allerede en kæreste.

Læs mere
#2

Måske ikke

129,95 DKK

Da Warren får muligheden for at bo med en kvindelig roommate, griber han chancen med det samme. Det kunne blive en spændende forandring i tilværelsen. Eller måske ikke...

Læs mere
#3

Måske nu

129,95 DKK

Hvad er vigtigst? Venskab, loyalitet eller kærlighed?Ridge og Sydney er lykkelige over endelig at kunne være sammen uden at skamme sig. Men mens de navigerer i denne frihed kæmper Maggie med sin sygdom

Læs mere

Slammed-serien

Slammed-serien af Colleen Hoover følger kærlighedshistorien mellem Layken og Will. Den 18-årige Layken flytter til en ny by efter at have mistet sin far og møder sin nabo, den 21-årige Will. Hun finder dog snart ud af, at Will også er hendes lærer. Bøgerne i Slammed-serien er deres forbudte kærlighedshistorie, der væves sammen med slam-poetry, og som også fortælles fra Wills perspektiv i den sidste bog i serien.

Slammed-serien vil både få dig til at grine, græde og tænke over de dybe aspekter af kærlighed og livet generelt. Bøgerne i serien udforsker temaer som skæbnebestemt kærlighed, personlig udvikling og styrken ved familiebånd. Hver bog præsenterer dig for unikke karakterer, der står over for skæbnesvangre udfordringer og konfrontationer.

Rækkefølgen på Slammed-serien af Colleen Hoover – engelsk

 1. Slammed (2012)
 2. Point of Retreat (2012)
 3. This Girl (2023)

Rækkefølgen på Slammed-serien af Colleen Hoover – dansk

 1. Mødet (2023)
 2. Vendepunktet (2023)
 3. Tæppefald (2023)

#1

Slammed

129,95 DKK

Efter pludseligt at have mistet sin far må Layken agere anker for sin mor og lillebror. Udadtil har hun en ukuelig og sejlivet facade, men under det hele er hun ved at miste håbet.Her kommer Will ind i billedet..

Læs mere
#2

Point of Retreat

129,95 DKK

Det er lykkedes Layken og Will at overvinde de udfordringer som truede deres forhold, og bevise for alle, at de hører sammen. Men det de snart erfarer er, at nogle af de ting, som har bragt dem sammen kan blive de selvsamme ting som vil skille dem ad for evigt.

Læs mere
#3

This Girl

129,95 DKK

Layken og Wills kærlighed har overvundet selv de hårdeste odds, og de unge elskende, nu nygifte, begynder at føle sig sikre og i harmoni. Men selvom Layken holder af alt ved deres nye liv sammen, kan hun ikke lægge behovet for at vide alt om Wills fortid fra sig.

Læs mere

Hopeless-serien

Rækkefølgen på Hopeless-serien af Colleen Hoover – engelsk

 1. Hopeless (2012)
 2. Losing Hope (2013)
 3. Finding Cinderella (2015)
 4. All Your Perfects (2018)
 5. Finding Perfect (2022)

 

Rækkefølgen på Hopeless-serien af Colleen Hoover – dansk

 1. Uden håb (2018)
 2. Altid håb (2018)
 3. Finding Cinderella – Et flygtigt eventyr (2023)
 4. All Your Perfects - Alt ved dig (2023)
 5. Finding Perfect – Et perfekt øjeblik (2023)

Hopeless-serien af Colleen Hoover er en tryllebindende serie, der udforsker, hvordan dét at kende sandheden kan efterlade dig mere uden håb end dét at tro på en løgn. Vi følger Sky – en ung kvinde med en mysteriøs fortid, der begynder at udforske sin identitet. Gennem forviklinger og overraskende plot-twists udforskes temaer som familie, venskab og kampen for at finde håb i selv de mørkeste øjeblikke.

#1

Uden håb

129,95 DKK

Nogen gange er det sværere at acceptere sandheden end leve med løgnen ... Det må Sky sande, da hun møder Dean - en fyr kendt for sit blakkede ry. Han vækker en masse følelser i hende, som hun ikke forstår. Han både skræmmer og fascinerer hende

Læs mere
#2

Altid håb

129,95 DKK

Nogen gange er man tvunget til at se sig tilbage og acceptere sin fortid for at kunne se fremad og leve livet. Uden håb prøver Sky at forstå de hemmeligheder, minder og modsatrettede følelser, der opstår sammen med Dean, men hans fortid forbliver lidt af et mysterie.

Læs mere
#3

Finding Cinderella

129,95 DKK

Ved et tilfælde ender attenårige Daniel og den pige han bumpede ind i med at erklære deres kærlighed til hinanden i mørket. Men denne kærlighed har betingelser: Den vil kun vare én time, og det vil kun være for sjov. Da timen er gået og pigen forsvinder som Askepot..

Læs mere
#4

All Your Perfects

129,95 DKK

All Your Perfects er en roman om et ægteskab i ruiner og to mennesker, hvis fremtid afhænger af fortidens løfter. Det er en hjerteskærende page-turner som stiller spørgsmålet: Kan en storslået kærlighed med en perfekt begyndelse overleve et helt liv levet mellem to uperfekte mennesker?

Læs mere
#5

Finding Perfect

129,95 DKK

Vennerne Daniel, Six, Holder, Sky og Breckin planlægger en Friendsgiving-middag i Skys forældres hus.Men den ellers tætte vennegruppe har det hårdt i øjeblikket, og da Daniel endelig stiller Six det svære spørgsmål, som han har gemt på siden hun delagtiggjorde ham i sin hemmelighed, bliver han fortvivlet over svaret, der lægger en kølig skygge over deres lille komsammen.

Læs mere

Colleen Hoover på engelsk

Til dig, der foretrækker at læse bøgerne på original sproget.
It Ends With Us
SEND SOM GAVE
BESTSELLER
It Ends With UsColleen Hoover
149,95 DKK
Paperback
(17)
It Ends With Us
It Starts with Us
SEND SOM GAVE
It Starts with UsColleen Hoover
149,95 DKK
Paperback
(5)
It Starts with Us
Ugly Love
SEND SOM GAVE
Ugly LoveColleen Hoover
139,95 DKK
Paperback
(15)
Ugly Love
November 9
November 9Colleen Hoover
129,95 DKK
Paperback
(0)
November 9
Confess
ConfessColleen Hoover
134,95 DKK
Paperback
(1)
Confess
Without Merit
Without MeritColleen Hoover
129,95 DKK
Paperback
(0)
Without Merit
Verity
SEND SOM GAVE
VerityColleen Hoover
129,95 DKK
Paperback
(5)
Verity
Layla
LaylaColleen Hoover
149,95 DKK
Paperback
(2)
Layla
Reminders of Him: A Novel
SEND SOM GAVE
Reminders of Him: A NovelColleen Hoover
149,95 DKK
Paperback
(4)
Reminders of Him: A Novel
Heart Bones
Heart BonesColleen Hoover
179,95 DKK
Paperback
(34)
Heart Bones
Never Never
Never NeverColleen Hoover
129,95 DKK
Paperback
(0)
Never Never
Maybe Someday
KUN KLIK & HENT
Maybe SomedayColleen Hoover
129,95 DKK
Paperback
(0)
Maybe Someday
Maybe Not
Maybe NotColleen Hoover
139,95 DKK
Paperback
(0)
Maybe Not
Maybe Now
Maybe NowColleen Hoover
134,95 DKK
Paperback
(0)
Maybe Now
Slammed
SlammedColleen Hoover
129,95 DKK
Paperback
(0)
Slammed
Hopeless
HopelessColleen Hoover
129,95 DKK
Paperback
(2)
Hopeless
Losing Hope
Losing HopeColleen Hoover
149,95 DKK
Paperback
(0)
Losing Hope
Finding Cinderella
Finding CinderellaColleen Hoover
129,95 DKK
Paperback
(0)
Finding Cinderella
All Your Perfects
All Your PerfectsColleen Hoover
139,95 DKK
Paperback
(0)
All Your Perfects
Finding Perfect
Finding PerfectColleen Hoover
134,95 DKK
Paperback
(0)
Finding Perfect