Bog & idéBøger

Fredrik Backman bøger rækkefølge

Fredrik Backman

Fredrik Backman er en anerkendt svensk forfatter, født den 2. juni 1981. Han har opnået international anerkendelse for sine gribende og hjertevarme fortællinger, der ofte fokuserer på de menneskelige aspekter af hverdagslivet. Hans romaner har en evne til at berøre læsernes hjerter med deres dybt følelsesmæssige skildringer og veludviklede karakterer. En af hans mest bemærkelsesværdige bøger er "En mand der hedder Ove", der har opnået enorm popularitet både i Sverige og internationalt. Bogen fokuserer på historien om Ove, en gnaven ældre mand med stærke principper, der uventet får sit liv forvandlet gennem venskaber og nye forbindelser. Backmans skrivestil er ofte præget af en unik blanding af humor og hjertevarme, der gør hans fortællinger både rørende og underholdende.

Bjørneby-serien af Fredrik Backman i rækkefølge

Bjørneby-serien af Fredrik Backman beskriver hjerteskærende historier om en afsidesliggende lille by i Sverige, der gradvist krymper hvert år og næppe er tæt på noget som helst. På trods af byens tilbagegang er passionen for sport stærk, og i Bjørneby er ishockey en uomgængelig del af identiteten. Gennem serien udfolder sig fortællinger om kærlighed, venskab, identitet og en dyb forkærlighed for sportslivet.

I hjertet af Bjørneby-serien ligger budskabet om at kunne være autentisk og vise sin sande identitet. Denne populære serie er blevet til en filmatiseret miniserie, der blev udgivet på HBO Nordic i efteråret 2020.

Bøgerne om Bjørneby i rækkefølge:

1. Bjørneby (2017)

2. Os mod jer (2018)

3. Vinderne (2022)

Bjørneby

129,95 DKK

I en snedækket skov i det høje nord ligger en lille by. Bjørneby, hvis indbyggere rejser væk med samme hastighed, som arbejdspladserne forsvinder. Men de beboere, der bliver tilbage, husker stadig fortidens glans og drømmer om storhed igen. Om succes i en sportsgren. Ishockey.

Læs mere
#2

Os mod jer

129,95 DKK

Det er så nemt at få mennesker til at hade hinanden, at det er ubegribeligt, at vi nogensinde gør andet. De to bedsteveninder, Maya og Ana, tilbringer sommeren på en afsides ø og forsøger at glemme resten af verden, men intet går, som de håber på.

Læs mere
#3

Vinderne

299,95 DKK

Dette er en lille historie om de store spørgsmål: Hvad er en familie? Hvad er en ishockeyklub? Hvad er et samfund? Og hvad er vi villige til at ofre for at beskytte dem?

Læs mere

Rækkefølge på selvstændige bøger

Fredrik Backman har ud over sin populære Bjørneby-serie skrevet en række selvstændige bøger, der ligesom bøgerne om Bjørneby er fyldt med humor og hjertevarme. Hans værker udforsker komplekse karakterer og dybe følelser, og han formår at berøre læserne med en enestående blanding af empati og indsigt. Backman skaber ofte fortællinger, der dykker ned i det menneskelige sind og udforsker temaer som kærlighed, tab, venskab og forandring. Hans skrivestil er både rørende og humoristisk, hvilket gør hans bøger til gribende læseoplevelser, der efterlader et varigt indtryk på publikum.

Hver selvstændig bog i hans repertoire byder læserne velkommen til en unik fortælling, der ofte bliver en rejse gennem komplekse følelsesmæssige landskaber og med karakterer, der føles ægte og mindeværdige.

Fredrik Backman bøger rækkefølge:

1. En mand der hedder Ove (2013)

2. Britt-Marie var her (2014)

3. Min mormor hilser og siger undskyld (2015)

4. Ting, min søn skal vide om verden (2016)

5. Og hver morgen bliver vejen hjem længere og længere (2018)

6. Folk med angst (2019)

7. Dit livs handel (2020)

Køb nuSkønlitteratur

En mand der hedder Ove

Ove er 59 år. Han kører Saab. Folk kalder ham ”bitter” og ”en nabos værste mareridt”. Men Ove er for helvede ikke bitter, bare fordi han undlader at smile smørret konstant! Der er heller ikke meget at grine af, når Ove hver morgen går sin inspektionsrunde i kvarteret. Flytter cykler, rusker i låste døre, sparker ulåste porte op og kvalitetstjekker naboernes affaldssortering i skralderummet til trods for, at det er flere år siden, han blev afsat som formand for grundejerforeningen. En begivenhed Ove benævner som ”statskuppet”.

Selvstændige bøger

Andre bøger af Fredrik Backman
Britt-Marie var her
Britt-Marie var herFredrik Backman
99,95 DKK
Paperback
(12)
Britt-Marie var her
Min mormor hilser og siger undskyld
Min mormor hilser og siger undskyldFredrik Backman
129,95 DKK
Paperback
(15)
Min mormor hilser og siger undskyld
Ting, min søn skal vide om verden
Ting, min søn skal vide om verdenFredrik Backman
149,95 DKK
Hardback
(14)
Ting, min søn skal vide om verden
Og hver morgen bliver vejen hjem længere og længere
Og hver morgen bliver vejen hjem længere og længereFredrik Backman
69,95 DKK
EBOG
(3)
Og hver morgen bliver vejen hjem længere og længere
Folk med angst
Folk med angstFredrik Backman
129,95 DKK
Paperback
(8)
Folk med angst
Dit livs handel
Dit livs handelFredrik Backman
129,95 DKK
Indbundet
(6)
Dit livs handel