Bog & idéBøger

Inger Gammelgaard Madsen bøger rækkefølge

Den italienskfødte Rolando Benito arbejder som kriminalassistent hos Østjyllands politi. Igennem bøgerne samarbejder han tæt med journalisten Anne Larsen, som er ansat ved Dagens Nyheder. I fællesskab opklare de to hovedpersoner grufulde forbrydelser. Der er tale om mangeartede forbrydelser, som både er uhyggelige og til tider makabre. De to er umiddelbart en usædvanlig konstellation, men i samarbejder er de et stærkt team, som hjælpes ad i kampen mod forbrydelse.

Selvom hovedpersonerne går igen igennem bogserien, så er alle bøgerne en selvstændig og afsluttes historie, hvilket betyder, at du sagtens kan læse bøgerne i lige den rækkefølge, som du ønsker. Vi vil dog altid anbefale at læse bøgerne i rækkefølge således, at du får karaktererne udvikling med hen over bøgernes handling.

Den første bog i serien har titlen Dukkebarnet, og den udkom i 2008. Siden da er der udkommet en ny bog i serien om året. Fra bog nummer tre og fremad har Inger Gammelgaard Madsen udgivet bøgerne hos sit eget forlag - Forlaget Farfalla. De første to bøger er udgivet af Forlaget Darklight. Inger Gammelgaard Madsen har valgt at oprette sit eget forlag, da hun ønsker at varetage al arbejdet omkring bøgerne og deres udgivelse. Ydermere er Inger Gammelgaard Madsen uddannet grafisk designer, hvilket betyder, at hun selv varetager arbejdet med sideopsætning og coveromslag.

Inspirationen til bøgerne kommer fra aktuelle emner, som forfatteren læser om og finder relevante og interessante for hovedpersonen Rolando Benito at se nærmere på. Alle bøgerne i serien er skrevet med afsæt i en autentisk begivenhed, som har fanget Ingers interesse, og som har givet anledning til at digte en spændende krimi om emnet. Personerne og deres adfærd er styrer, hvad der kommer til at ske i krimierne.

Rolando Bernito

Rolando BernitoNyeste i serienKøb her
Fardjævlen

Fartdjævlen

En tidlig morgen sætter et trafikuheld i et vejkryds i det vestlige Aarhus, forårsaget af en vanvidsbilist, gang i en lavine af fatale begivenheder. Journalist Anne Larsen kører tilfældigt forbi, netop da ambulancen er på vej væk fra stedet. I den forulykkede bil hænger der på bakspejlet et halssmykke, et sølvkranie med kun ét øje af rødt glas, som straks fanger Annes opmærksomhed.

Rolando Bernito

Se alle bøgerne i Rolando Bernito serien her
Dukkebarnet
DukkebarnetInger Gammelgaard Madsen
49,95 DKK
Paperback
(76)
Dukkebarnet
Drab efter begæring
Drab efter begæringInger Gammelgaard Madsen
49,95 DKK
Paperback
(53)
Drab efter begæring
Fremmed indtrængen
Fremmed indtrængenInger Gammelgaard Madsen
49,95 DKK
Paperback
(51)
Fremmed indtrængen
Under skriftesegl
Under skrifteseglInger Gammelgaard Madsen
99,95 DKK
Paperback
(51)
Under skriftesegl
Stjålet identitet
Stjålet identitetInger Gammelgaard Madsen
99,95 DKK
Paperback
(55)
Stjålet identitet
Lig bløder ikke
Lig bløder ikkeInger Gammelgaard Madsen
99,95 DKK
Paperback
(51)
Lig bløder ikke
Slangernes gift
Slangernes giftInger Gammelgaard Madsen
99,95 DKK
Paperback
(47)
Slangernes gift
Dommer og bøddel
Dommer og bøddelInger Gammelgaard Madsen
99,95 DKK
Paperback
(45)
Dommer og bøddel
Blodregn
BlodregnInger Gammelgaard Madsen
99,95 DKK
Paperback
(47)
Blodregn
Falkejagt
BOEGERTILSTAERKPRIS
FalkejagtInger Gammelgaard Madsen
88,95 DKK
Hæftet
(44)
Falkejagt
Blå iris
Blå irisInger Gammelgaard Madsen
99,95 DKK
Paperback
(3)
Blå iris
Gadepræsten
GadepræstenInger Gammelgaard Madsen
149,95 DKK
Paperback
(1)
Gadepræsten
Veganeren
BOEGERTILSTAERKPRIS
VeganerenInger Gammelgaard Madsen
128,95 DKK
Hæftet
(12)
Veganeren
Fartdjævlen
FartdjævlenInger Gammelgaard Madsen
149,95 DKK
Hæftet
(61)
Fartdjævlen

Inger Gammelgaard Madsen

Inger Gammelgaard Madsen er født 3. januar 1960 og er vokset op ved Århus.

Hun er uddannet grafisk designer og har arbejdet i den grafiske branche, på reklamebureauer og trykkeri samt 18 år i Salling Stormagasins reklameafdeling. I 2001 valgte hun at blive selvstændig i egen grafisk virksomhed, IGM DESIGN GRAFISK. Muligheden for at planlægge arbejdet i egen virksomhed gjorde det muligt for Inger at afsætte tid til at skrive, og på den måde opstod den første krimi i serien om Rolando Benito, Dukkebarnet. Der skulle dog gå nogle år inden bogen blev udgivet. Den så dagens lys i 2008 hos Forlaget Darklights.

Efter udgivelsen af de to første bøger valgte Inger Gammelgaard Madsen at etablere sit efter forlag, som kom til at hedde Forlaget Farfalla, som betyder sommerfugl på italiensk. På denne måde har Inger mulighed for selv at styre hele processen omkring bøgerne. Qua sit arbejde som grafisk designer, laver Inger selv sine coveromslag til bøgerne i Rolando Benito serien.

I 2014 valgte Inger Gammelgaard Madsen at lukke sin grafiske virksomhed og hellige sig arbejdet som forfatter og forlagsejer 100%.

Foto: Inger Gammelgaard Madsen